Home » Overig » Top service

Topservice:

 

Wij van Goedkopebureaustoel.nl vinden service erg belangrijk. Wij beseffen ons zeer goed dat een tevreden klant de beste reclame is. Om er zeker van te zijn dat u tevreden bent hebben wij besloten om een aantal dingen in eigen beheer te doen, waaronder de montage van onze bureaustoelen en het transport.

 

Montage:

 

De meeste bureaustoelen worden gedeeltelijk in onderdelen aangeleverd. Om er zeker van te zijn dat de bureaustoelen 100 % in orde zijn hebben wij ervoor gekozen om alle bureaustoelen zelf te monteren. Hierdoor weten wij zeker dat we bij u een perfecte bureaustoel zullen afleveren!

 

Bezorgen:

 

Ook het bezorgen doen we zelf, hierdoor kunnen wij het transport proces beter onder controle houden. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om indien gewenst uitleg te geven over het door u bestelde product.

 

Advies:

 

Onze verkopers hebben een ruime ervaring met bureaustoelen, van het goed instellen, zit instructie's tot hoe een bureaustoel onderhouden en schoongemaakt wordt. Wij geven u graag vrijblijvend het beste advies. Dit kan bij ons in de showroom in Tynaarlo ( op afspraak ) en voor bedrijven op locatie ( op afspraak ). Wilt u hier meer informatie over kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 06 - 25320999 of een email sturen naar info@goedkopebureaustoel.nl